Search
Close this search box.

انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی

چکیده محتوا این صفحه

انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی

در حال حاضر لباسشویی در مدل ها و سری های مختلفی تولید شده و برای هر کدامشان از یک نوع موتور خاص استفاده می کنند . از این رو با انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی مواجه هستیم ، که هر کدام در قدرت ، کارایی و عملکرد منحصر به فرد و ویژه می باشند .

در این مقاله هدف ما ارائه اطلاعات مهمی در خصوص این موتور ها و انواع آن می باشد ، خواهشمندیم با ما همراه شوید و اطلاعات خود را در این زمینه ارتقا دهید .

موتور های مخصوص ماشین لباسشویی

در طی معرفی انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی لازم بوده ، تا به خوبی به معرفی این موتور ها بپردازیم و چند ویژگی مهمشان را بیان نماییم . به آیتم های زیر توجه نمایید ؛

  1. موتور معمولی تسمه ای :

این نوع موتور با استفاده از یک تسمه برای انتقال قدرت و ایجاد حرکت در ماشین لباسشویی استفاده می شود . تسمه متصل به موتور به کمک چرخ دنده ها به بشکه محوری وصل شده و با چرخش موتور ، نیروی مورد نیاز را اعمال می کند و حرکتی را در ماشین لباسشویی ایجاد خواهد کرد ، که در اثر چرخش مخزن شاهد انجام فرآیند شستشو می باشیم .

مزیت استفاده از موتور معمولی تسمه ای در ماشین لباسشویی ، قابلیت تغییر سرعت موتور توسط کاربر است و در ماشین لباسشویی بزرگ که قابلیت شستن پتو و پرده و … دارند ، بکار می روند ‌.

  1. موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال :

این مدل نیز یکی از انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی می باشد . موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال از قابلیت های الکترونیکی پیشرفته برای ایجاد حرکت در ماشین لباسشویی استفاده می کنند ، این نوع موتورها از مدارهای الکترونیکی و کنترلرهای خاص برای کنترل حرکت به جای استفاده از تسمه ها یا چرخ دنده ها ، استفاده می نمایند .

معمولاً این نوع موتورها با استفاده از سیستم های سنسوری مثل سنسورهای جریان ، سنسورهای سرعت و سنسورهای مکانیکی ، میزان نیرو و سرعت موتور را کنترل کرده و عملکرد خود را بهبود می بخشند .

  1. موتور دایرکت درایو :

موتور دایرکت درایو یک نوع موتور حرفه ای بوده ، که در یک سری لباسشویی های خاص بکار می رود و بدون نیاز به تسمه یا چرخ دنده ایجاد حرکت می کند . این نوع موتور با استفاده از یک کنترل الکترونیکی ، چرخش و گشتاور که به واسطه سیگنال ها و امواج فعالیت می کنند ، حرکت را ایجاد می نماید .

مزایای استفاده از موتور دایرکت درایو شامل کارکرد بی صدا ، کارایی بالا و صرفه جویی در مصرف انرژی است . در بین انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی ، این موتور جایگاه ویژه ای دارد ‌.

بیشتر بخوانید: تعمیر جارو برقی

  1. موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی :

موتور آسنکرون یک نوع موتور القایی بوده که در ماشین لباسشویی توانسته عملکرد خوبی داشته باشد ‌. این نوع موتور از یک حلقه آهنی استفاده می کند که به کمک میدان مغناطیسی ساخته شده و اثرات القایی را تجربه می کند و با ایجاد جریان القایی حرکت را به وجود می آورد ‌.

موتور آسنکرون را می توان با استفاده از یک کنترلر الکترونیکی و سنسورهای مختلف مانند سنسورهای سرعت و سنسورهای جریان کنترل نمود .

  1. موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی :

موتور یونیورسال در واقع یک نوع موتور جزئی است ، که ترکیبی از موتورهای القایی و موتورهای جریان مستقیم می باشد . مزیت اصلی استفاده از موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی ، قابلیت بالا برای تغییر سرعت و کنترل درجه حرارت آب است .

برخی از مزایای دیگر استفاده از موتور یونیورسال شامل قدرت بالا ، کارکرد قوی در دماهای مختلف ، و کارایی بالا در زمان های کوتاه خواهد بود .

موارد بالا همگی انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی هستند ، که همچنان در ماشین های لباسشویی آن ها را می بینیم و از رده خارج نشده اند .

موتور های مخصوص ماشین لباسشویی

آیا از هر موتوری می توان برای هر لباسشویی استفاده کرد ؟

با معرفی انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی ، باید به این نکته اشاره کنیم ، که از هر موتور در نوعی خاص از لباسشویی استفاده می کنند . برای درک بهتر این موضوع به آیتم های زیر توجه نمایید ؛

  • موتور معمولی تسمه ای : این نوع موتور عموما در ماشین لباسشویی های سنتی و پیشرفته استفاده می شود ، در واقع به دلیل کارایی این نوع موتور ، همچنین مورد بهره وری قرار می گیرد . این مدل ها اغلب دارای تسمه هایی هستند که بین موتور و مخزن محوری قرار می گیرند ، تا قدرت و جریان را انتقال دهند .
  • موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال : یکی از انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی ، این موتور بوده ، که ماشین لباسشویی های پیشرفته تر از این نوع موتورها استفاده می کنند . این موتورها عموما قابلیت استفاده از الکترونیک و سیستم کنترل هوشمند را دارند ، تا سرعت و عملکرد موتور را به خوبی تنظیم کرده و بهینه نمایند .
  • موتور دایرکت درایو : این نوع موتورها به خصوص در ماشین لباسشویی های بی صدا که قدرت و سرعت و برای انجام عملیات های دقیق نیاز است ، استفاده می شوند . آنها بدون فرآیندهای اضافه مانند تسمه و چرخ دنده عمل می کنند .
  • موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی : ماشین لباسشویی های کوچک و قدیمی تر معمولا از این نوع موتور استفاده می کنند . آنها از یک حلقه آهنی برای ایجاد حرکت از طریق اثرات القایی استفاده می کنند .
  • موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی : ماشین لباسشویی های پیشرفته و چندکاره معمولا از این نوع موتور استفاده می کنند . آنها ترکیبی از موتورهای القایی و جریان مستقیم هستند و قدرت ، کنترل سرعت و کارایی بالایی دارند ، در اکثر لباسشویی ها که قابلیت پشتیبانی از فناوری های مختلف را دارند ، شاهد حضور این موتور می باشیم . در بین انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی ، این موتور این روز ها از استقبال بیشتری بهره مند است .

بیشتر بخوانید: تعمیر کولر گازی

مزایا و معایب انواع موتور مخصوص ماشین لباسشویی

انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی که امروزه شاهد کارایی و کاربردشان می باشیم ، دارای مزایا و معایبی هستند ، که لازم بوده به آنان اشاره کنیم ؛

  1. موتور معمولی تسمه ای : در حال حاضر میان انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی بیشترین کاربرد را از آن خود کرده است .
  • مزایا :
    – هزینه نسبتا کمتر نسبت به سایر نوع موتورها
    – قدرت و توان بالا
    – نیاز کمتر به تعمیر و نگهداری
    – ساختار ساده و شناخته شده
  • معایب :
    – سر و صدا بیشتر نسبت به برخی از نوع های دیگر موتورها
    – انتقال قدرت از طریق تسمه ممکن است منجر به انتقال انرژی ناپایدار و افت کارایی شود
    – مصرف برق بیشتر به دلیل انتقال انرژی از طریق تسمه
  1. موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال :
  • مزایا :
    – صدا کمتر و عملکرد بی‌صدا
    – کنترل دقیق سرعت و قدرت
    – کارایی بالا
    – مصرف انرژی کمتر
  • معایب :
    – هزینه بالا در مقایسه با موتورهای معمولی
    – نیاز به تکنولوژی پیشرفته و قابلیت کنترل الکترونیکی
    – مستلزم نگهداری و خدمات تعمیرات متخصص
  1. موتور دایرکت درایو :
  • مزایا :
    – صدا کمتر و عملکرد بی‌صدا
    – کنترل دقیق سرعت و قدرت
    – کارایی بالا و انتقال انرژی بهینه
    – مصرف انرژی کمتر و صرفه جویی در هزینه‌های برق
  • معایب :
    – هزینه بالا در مقایسه با موتورهای معمولی
    – نیاز به تکنولوژی پیشرفته و قابلیت کنترل الکترونیکی
    – مستلزم نگهداری و خدمات تعمیرات متخصص
  1. موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی :
  • مزایا :
    – هزینه نسبتا کمتر نسبت به سایر نوع موتورها
    – سازگاری بالا با نیروهای عملیاتی متغیر
    – اندازه کوچک و سبک
    – کارایی بالا و صرفه جویی در مصرف برق
  • معایب :
    – کمترین عمر مفید نسبت به موتورهای دیگر
    – کارایی پایین تر نسبت به موتورهای دیگر در بارهای سنگین
    – نیاز به نگهداری و خدمات تعمیرات دوره‌ای
  1. موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی : در میان انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی ، این مدل صرفا در لباسشویی های پیشرفته بکار می رود .
  • مزایا :
    – چرخش سریع
    – قدرت و توان بالا
    – کارایی در بارهای سنگین
    – مصرف انرژی کمتر نسبت به سایر موتورها
  • معایب :
    – صدا و نویز بیشتر در زمان عملکرد
    – هزینه نسبتا بالا در مقایسه با موتورهای دیگر
    – نیاز به نگهداری و خدمات تعمیرات دوره‌ای و متخصص

آیتم های بالا به خوبی مزایا و معایب انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی را بیان کرده و کمک می کنند ، تا هنگام تعمیر و یا خرید لباسشویی افراد به درستی دست به انتخاب بزنند .

 

مزایا و معایب انواع موتور مخصوص ماشین لباسشویی

کلام آخر

در این مقاله به بررسی انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی پرداختیم . زمانی که لباسشویی ها خراب می شوند و نیاز به تعمیر پیدا می کنند ، اولین چیزی که مورد بررسی قرار خواهد گرفت ، موتور می باشد . زمانی می توانیم عملکرد موتور را بررسی کنیم ، که به خوبی با انواع موتورهای به کار رفته در لباسشویی آشنایی داشته باشیم .

مجموعه تعمیرکار گروپ به خوبی این قطعات را می شناسد و قادر به تعمیرشان است . اگر در موتور لباسشویی تان آسیبی رخ داده است ، سریعا به وب سایت این مجموعه مراجعه کنید .

بیشتر بخوانید: نحوه ریست کردن لباسشویی سامسونگ

درخواست آنلاین تعمیر لوازم خانگی
تکنسین های ما در سریع ترین زمان با شما در تماس خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *